S vama od 1984.

S vama od 1984.

a-peat-digital-2019-hr.png

Ako ne pristajete na ništa manje od reprezentativnog vanjskog izgleda, kvalitetne zaštite od atmosferskih utjecaja te unutrašnje funkcionalnosti, na pravome ste mjestu - FEALSO je jedan od vodećih proizvođača aluminijske, PVC i čelične bravarije te konstrukcija od svih vrsta metala (čelik, aluminij, inox itd).

Nudimo Vam kvalitetnu i kompletnu uslugu projektiranja, izrade i montaže naših proizvoda po sistemu - KLJUČ U RUKE - za Vaš objekt.

Nudimo Vam sljedeće usluge:

1. kompletno stručno rješenje stambeno-poslovnog objekta - idejna rješenja i savjete prilikom odabira nove stolarije, po potrebi i građevinsku obradu na novomontiranoj stolariji,
2. besplatan dolazak i pregled objekta - oblici i dimenzije nisu određene već prilagođene Vašim zahtijevima,
3. brzu i kvalitetnu izradu gotovih proizvoda,
4. demontažu i odvoz stare stolarije, te pravilnu montažu dogovorenog proizvoda,
5. višegodišnju garanciju za naše proizvode,

6. servisiranje.


poslovne-zgrade-zekic.jpgGarancija uspjeha je i dugogodišnje iskustvo u struci, osnivača i direktora Ive Zekića koji je 1984. godine kao jedan od prvih proizvođača u branši u Hrvatskoj osnovao obiteljski obrt koji se pak do danas ne samo održao već i prerastao u značajan poslovni subjekt. To je postignuto dugogodišnjim ulaganjem u modernizaciju proizvodnih pogona, proizvodnih procesa te stručnim osposobljavanjem zaposlenika s ciljem praćenja razvoja i trendova.

FEALSO posjeduje licencu za obavljanje djelatnosti građenja i izvođenja manje složenih radova na građevinama izdanu od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, a o dodatnoj sigurnosti i pouzdanosti tvrtke svjedoče i certifikati koje FEALSO posjeduje za svoje proizvode.


FEALSO je mjesto spoja tehnologije, iskustva, kvalitete, povoljnih cijena i brze proizvodne usluge.

Ukoliko ste zainteresirani slobodno zatražite našu neobvezujuću ponudu, pošaljite nam upit sa kratkim opisom željene bravarije, dimenzijama, posebnim željema i u kratkom roku naš tim stručnjaka obradit će Vašu ponudu te vas kontaktirati.

Ukoliko je upravo to ono što tražite, radujemo se budućoj suradnji!